torsdag den 1. september 2011

Revo K2 on vuoristoinen laatta musiikki-räjäytys alumiini

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/31/revo-k2-is-a-mountainous-slab-of-music-blasting-aluminum/:

Revo K2

Revo n K2 voi vetää FM, DAB ja DAB + lähetyksiä, stream Internet-radio ja kappaleita Last.fm . Ei riitä? No voit liittää iPod, iPhone tai iPad liian, ja vetää musiikkia langattomasti kirjastosta tietokoneellesi. Se pumput pois yhteensä 40 wattia "täyttävät huoneen" audio neljällä kuljettajien powered by pari D-luokan vahvistimissa. Mutta olkaamme rehellisiä - haluat "se aiheuttaa se aika . Piilotettu kunnes aktivoidaan OLED-näyttö, alumiinirunko, ja mustaa kumia korostuksia todellinen tehdä täällä. Toki iOS kauko-sovellusten ja DLNA yhteensopivuus ovat mukava olla, mutta tämä £ 299.95 (488 dollaria) radio on kyse kiinnittää huomiota. K2 on saatavilla ennakkoon nyt ja toimitukset alkavat lokakuun 17. päivänä taas Revo RadioControl App pitäisi maata iTunesissa samoihin aikoihin. Tutustu galleriassa alla ja PR tauon jälkeen.


Galleria: Revo K2



Jatka lukemista Revo K2 on vuoristoinen laatta musiikki-räjäytys alumiini


Revo K2 on vuoristoinen laatta musiikki-räjäytys alumiini alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 31 elokuu 2011 21:51:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar