torsdag den 1. september 2011

EnergyHub energia johtamisjärjestelmä myynnissä amerikkalaiselle planetlovers

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/31/energyhubs-energy-management-system-on-sale-now-to-american-pla/:

Ne Älykkäät sähkömittarit ehkä ole meni niin hyvin San Franciscossa, ja Google voi olla sulkimin PowerMeter vain muutama kuukausi sitten ... mutta se ei tarkoita, että Ma Maa on tuomittu elämään elämänsä muutama astetta korkeampi kuin hän olisi oikeassa? EnergyHub on juuri ilmoittanut, että sen snazzily suunniteltu energia seurantajärjestelmä on nyt myynnissä ekologisen ajattelevien folk Yhdysvalloissa, jossa 399 dollaria nettoutus sinulla kotipesä, socket, nauhat ja langaton termostaatti (yksinkertaisempi niput alkavat $ 299). Yhtiön mukaan, tämä sarja on valmis ottamaan hökkeleissä, asuntojen tai jopa asuntolaivoille, vaikkei sinetti hyväksyntää Old Spice kaveri on kerännyt tapauksessa jälkimmäisen. Aikaisemmin tämä tässä paketti oli saatavana vain apuohjelma tukemien ohjelmien, mutta nyt typerys elämässäsi voi nähdä livenä energiankäyttöä tietoja, automaattisesti kytkeä laitteet pois päältä kun oman pois ja nukkuu, ja jopa ohjata asetuksia etäyhteyden kautta web-tai iPhone / Android App. Head aikaisempien tauko esittelyvideon, tai käydä lähde linkkejä lähteä mukaan ostaminen Frenzy.

Jatka lukemista EnergyHub energia johtamisjärjestelmä myynnissä amerikkalaiselle planetlovers


EnergyHub energia johtamisjärjestelmä myynnissä amerikkalaiselle planetlovers alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 31 elokuu 2011 18:54:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde EnergyHub (1) , (2) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar