torsdag den 31. marts 2011

Skype 5 Mac edelleen tyhjiksi - Miten se kohtelee sinua?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/30/skype-5-for-mac-continues-to-frustrate-hows-it-treating-you/:


On harvinaista, että uusi pala ohjelmisto luo vain positiivista palautetta, mutta maailman suosituin VoIP app. on ilmeisesti turhautunut throngs uskollisia Mac-käyttäjät, mukaan lukien useita teknisesti taju yksilöiden nämä erittäin seinät. Loistava vertailu vanhan uusia on syntynyt yli klo Ignore Code (liittyy alhaalla teidän lukeminen), ja se sai meidät mietin - ovat keskivertokuluttajat näet tämän eri tavalla? Ei ole kysymys siitä, että Skype 5 Mac näyttää pahus paljon kuin Windows rakentaa, mutta edellä artikkeli toteaa, näyttää siltä, ​​että UI insinöörit alentaa tasoa OS X-versio sen sijaan vetää Windowsin versio ylös. Mikä tekee uuden painoksen niin vaikea niellä on, miten ihanteellinen ennen malli oli - nyt se urakka paikalla yhteystiedot, aloittaa keskustelut ja käsitellä alkeellisinta tehtäviä Skype tulee käsitellä. Joten jätämme sen teille: ei Skype menossa väärään suuntaan kannalta käytettävyyttä ja toimivuutta, tai olisi yhteinen maailma vain saada otteen?

View Poll


Skype 5 Mac edelleen tyhjiksi - Miten se kohtelee sinua? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 30 maaliskuu 2011 19:22:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar