torsdag den 31. marts 2011

Hiilinanoputkia käyttää helpommin havaita syöpäsoluja, HIV

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/31/carbon-nanotubes-used-more-easily-detect-cancer-cells-hiv/:


Syöpä ei hidastuu sen marssia pilaa niin monta elämää kuin se on ylipäänsä mahdollista, joten se on aina ilahduttavaa kuulla kaikki uudet jotka toimivat esteet. Mennessä maailmassa sairauksien ennaltaehkäisemiseksi tulee Harvardin yliopistossa , jossa tutkijat ovat luoneet dime kokoinen hiilinanoputken metsää (lue: paljon nanoputkia, samoin kuin yllä), joita voidaan käyttää ansa syöpäsolujen kun veri kulkee. Muutama vuosi sitten, Mehmet Toner, biolääketieteen tekniikan professori Harvardin luonut kaltaisella laitteella nano-metsä, joka oli tehottomampi, koska piin tilalla käytettiin hiiltä putkia. Tänään, väriaine on lyöttäytynyt Brian Wardle, dosentti ilmailu ja avaruusmatkojen MIT, jotka yhdessä ovat muokanneet alkuperäisen microfluid laite toimimaan kahdeksan kertaa tehokkaammin kuin edeltäjänsä. Hiilinanoputkien tehdä diagnoosin melkoisesti yksinkertaisempi , pitkälti siksi, vasta niihin liitetyt että auttaa ansaan syöpäsolujen ne kulkevat - jotain, joka on räätälöity toimimaan yhdessä HIV samoin. Asiat alkavat näyttää kohtalaisen lupaavalta syövän kärsineiden henkilöiden, kuten sairaalat ovat jo alkoi käyttää laitteen alkuperäiset havaita pahanlaatuisia soluja ja viime kädessä estää niiden leviämisen - tässä toivoen, että se on pätevä massa hyväksytään ennemmin tai myöhemmin.

Hiilinanoputkia käyttää helpommin havaita syöpäsoluja, HIV perin ilmestynyt Engadget Ma, 31 maaliskuu 2011 01:31:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Inhabitat | lähde MIT Uutiset | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar