lørdag den 5. marts 2011

Venäjän suurimmat matkapuhelinoperaattorit lyöttäytyä Unified LTE käyttöönotossa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/05/russias-major-mobile-operators-join-hands-for-unified-lte-rollo/:


Ringo ja yhteistyötä. sanoi sen parhaiten, ja nyt Beeline, Megafon, MTS ja Rostelekom saavat vähän apua heidän ystävilleen. Er, ystävä. Tai ehkä se toisinpäin? Joka tapauksessa neljä ensimmäistä ovat allekirjoittaneet käsitellä Yota voidaan rakentaa valtakunnallinen LTE-verkon, joka tulee työn kautta linjan. Sen sijaan pakottaa jokaisen toimijan tehdä omaa juttua, neljä kysymystä on nyt mahdollisuus ostaa 25 prosentin osuuksia Yota, mukaan pääministeri Vladimir Putin, tämä yhtenäinen vaivaa ansiosta Venäjän talouden hyötyä laajalle levinnyt 4G verkon kautta muiden maiden (köh, Amerikka) taistelu, onko se tulee olemaan WiMAX tai LTE ottaa johtoaseman. Jos sinun muistaa, Yota oli itse yksi ensimmäisistä lentoyhtiöiden planeetan palvella jopa kaupallista 4G, mutta viime vuonna se päätti tehdä siirtyä vuodesta WiMAX yhtäkkiä suosittu LTE. Tavoitteena tässä on LTE 180 kaupungeissa asuu yhteensä yli 70 miljoonaa kansalaista vuonna 2014, ja olemme kertoneet, että ne sijaitsevat Little Diomede voi itse asiassa olla ensimmäinen saada LTE Alaskassa. Leikkiä. Ehkä.

Jatka käsittelyssä Venäjän merkittävien operaattorien lyöttäytyä Unified LTE käyttöönotossa


Venäjän suurimmat matkapuhelinoperaattorit lyöttäytyä Unified LTE käyttöönotossa perin ilmestynyt Engadget Ma, 05 maaliskuu 2011 01:27:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Yota , Reuters | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar