lørdag den 5. marts 2011

Sirius XM debyytti Tiger Blood Radio: kaikki Charlie Sheen, koko päivän

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/04/sirius-xm-to-debut-tiger-blood-radio-all-charlie-sheen-all-day/:


Charlie Sheen on aika vaikuttava kokemus: sen lisäksi kahdenkymmenen viiden plus vuoden elokuva uran, hän toi surkea keilailu paitoja eturivissä amerikkalaisten tajuntaan, sai Golden Globe Icon palkinto, ja ampui onetime sulhanen Kelly Preston. Onko tämä riittävä peruste koko radiokanavan omistettu miehelle, joka kuvailee itseään ottaa "10000-vuotias aivot ja Boogers ja 7-vuotiaan"? Ilmeisesti Sirius XM varmasti ajattelee niin. That's right: yhtiö on ilmoittanut, että Tiger Blood Radio on ilman kaksikymmentäneljä tuntia alkaa huomenna klo 06:00 ET Sirius kanavalla 108 ja XM kanava 139. "[K] reated vastauksena kansallista keskustelua herätti hiljattain sattuneet näyttelijä Charlie Sheen", yhtiö sanoi lausunnossaan, asema "vie kuuntelijat uutisotsikoiden takana, tutustuen media vimma / media reaktio sekä lääketieteellisen, psykologisen, psykiatrisen ja pop-kulttuurin ja julkkis kulmia. " Tämä varmasti kuulostaa palkittu journalismi, eikä kyyninen tapa tehdä pari taalaa pois jonkun, joka on selvästi kehruu pois hallinnasta - Adonis DNA tai ei. PR tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Sirius XM debyytti Tiger Blood Radio: kaikki Charlie Sheen, koko päivän


Sirius XM debyytti Tiger Blood Radio: kaikki Charlie Sheen, aamusta iltaan perin ilmestynyt Engadget on ti, 04 maaliskuu 2011 17:37:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink CrunchGear | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar