fredag den 17. juni 2011

Sharp Aquos Puhelin SHI12 vierailut FCC, flaunts sen 3D kamera piirustuksissa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/17/sharp-aquos-phone-shi12-visits-the-fcc-flaunts-its-3d-camera-in/:


On harvinaista , että me nähdä Sharpin Aquos puhelimet täällä Yhdysvalloissa, mutta yksi malli, ainakin, voisi tehdä pitkän matkan yhdysvalloissa. Luurin dubattuna CMDA SHI12 juuri selvitetty FCC, ja vertailtuaan piirustuksissa raportoivat laukausta laitteita jo markkinoilla, olemme melko varmoja, se IS12SH että Sharp ilmoitti Japanin pari viikkoa taaksepäin. Vaikka raportti on tyypillisesti lyhyt ja tyly, kun kyse on silmälasit, se vahvistaa, että puhelimessa on 8 megapikselin 3D menosuuntaan kamera, Bluetooth, FeliCa , GPS, ja kolmitaajuuspuhelin CDMA (B0 / B3 / B6) yhteydet. Ja vaikka se ei ole tekemistä, jos tämä on todellakin IS12SH, niin se on myös 4,2 tuuman qHD näyttö ja toimii Android 2.3 (tai niin olimme toivoa, anyway). Tietenkin FCC arkistointi ei tarkoita tätä koskaan nousta harjoittajan tai menevät myyntiin Yhdysvalloissa, piste. Mutta jos se ei, älkää sanoko, ettemme anna sinulle heads up.


Jatka lukemista Sharp Aquos Puhelin SHI12 vierailut FCC, flaunts sen 3D kamera piirustuksissa


Sharp Aquos Puhelin SHI12 vierailut FCC, flaunts sen 3D-kamera piirustuksissa alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 17 kesäkuu 2011 12:26:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar