fredag den 17. juni 2011

Microsoft: ei tapa tukea WebGL tapaamaan turvallisuustarpeet

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/BhWlD9Sxw2w/microsoft-no-way-to-support-webgl-and-meet-our-security-needs.ars:


Vaikka Internet Explorer 9 on tehnyt suuria harppauksia parantaa Internet Explorerin standardin tuki, ja versio 10 on vastaavasti asetettu sisältää koko joukon uusia ominaisuuksia, yksi asia jota Microsoft ei ole edes koskettanut on WebGL, määritys, joka mahdollistaa verkkosivujen luoda 3D grafiikka käyttäen API perustuu kunnianarvoisan OpenGL API. Blogikirjoitus tänään yhtiön arvopaperin insinöörit voivat selittää, miksi: he eivät ajattele olemassa mitään keinoa toteuttaa sitä turvallisesti.


Kolme päähuolenaiheet lueteltu viesti: WebGL paljastaa liikaa herkkä, etuoikeutettu, tai kovettumattoman koodi Web, riippuu liikaa kolmannen osapuolen koodi turvallisuus ja liian altis palvelunestohyökkäykset. Ensimmäinen näistä on ehkä merkittävin. Näyttökiihdytys ja näytönohjaimet ovat perinteisesti vain altistuvat suhteellisen "luotettu" code-ohjelmia, jotka käyttäjä on nimenomaisesti valinnut asennettavaksi. Näytönohjaimet ovat tunnetusti epävakaa ja buginen , ja kehittäjät 3D-ohjelmisto on mennä melko keinoin varmistamaan niiden ohjelmat eivät käytä (tai väärinkäytöstä) 3D laitteisto siten, että se aiheuttaa ongelmia.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar