fredag den 17. juni 2011

UK mobiili yritykset ottavat pyritään Google Wallet, haluavat siitä NFC toiminta

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/16/uk-mobile-companies-take-aim-at-google-wallet-want-in-on-the-nf/:

UK Mobile Company maksuympäristö

Voi Google, ette usko olit menossa on kaikki mobiilimaksamisen hauskaa teit? Kun olet beta testaus New Yorkissa ja San Franciscossa isoja nimiä rapakon pyrkivät hallitsemaan koko UK. Vodafone, Telefonica ja Everything Everywhere (yhteisyritys Orange ja T-Mobile) yhdistävät voimansa luoda mobiilimaksamiseen ja markkinointi järjestelmä, joka ottaa Google Wallet ja tarjoukset ennen kuin he edes päästä vauhtiin Brittein saarilla. Sivusto on avoin kaikille, kuten Google, (tiedäthän, jos se päättää tehdä Lompakko vain USA asia) ja yhtiöt ovat sitoutuneet pitämään asiakkaan tiedot käsistä kolmansille. Hanke on yhä hyvin varhaisessa kehitysvaiheessa, mutta Operaattoreiden ei Dilly dallying - he odottavat pyrkimyksiään kantaa NFC hedelmää ennen vuoden loppua.

UK mobiili yritykset ottavat pyritään Google Wallet, haluavat siitä NFC toiminta alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 16 kesäkuu 2011 19:18:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Wall Street Journal | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar