lørdag den 17. september 2011

Huono myynti voi olla RIM valmistautuu playbook palo myytävänä

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/OUmgiYF2Phs/poor-sales-may-have-rim-gearing-up-for-playbook-fire-sale.ars:


Research in Motion voidaan valmistautuu kauttaviiva hinnat sen BlackBerry playbook lähitulevaisuudessa: 16 Gt malli on myydään puoleen hintaan työntekijöille solu harjoittaja Rogers Kanadassa, mukaan Boy Genius raportti . RIM tunnusti se alkaisi hinnanalennuksella aikana sen tulos soittaa eilen, mutta yksityiskohtia siitä käsittelee kuluttajille ole vielä paljastettu.


7-tuumainen playbook ollut ei hyvän vastaanoton , kun sen käynnistää huhtikuussa, jolloin se oli hinnoiteltu alkaen $ 499 16GB WiFi-ainoa malli. Sittemmin Sprint peruttu aikoo tehdä 4G versio playbook ja RIM julkisti aikana sen tulos puhelu torstai että alle 200000 yksikköä on toimitettu- suunnilleen sama kuin HP kosketusalustan ennen sen kaiken-täytyy-go 99 dollaria myyntiin.


RIM totesi puhelun aikana, että se aikoo pudottaa hintaa playbook motivoida myynnin, ja leikkauksia on jo trickled ulos työntekijöille Rogers. Työntekijät voivat saada käsiinsä 16GB malli CAN 249 dollaria, jopa suurin 64GB malli CAN 399 dollaria.


Yhtiö ei ole sanonut varmasti, että hinnat ylittävät yli kuluttajille, ja se on edelleen ilmaista jonkinlaista luottamusta, että seuraava versio tablet n QNX-pohjainen käyttöjärjestelmä ruokkii kuluttajien kiinnostusta (kuten voisi sisällyttää natiivi sähköpostin ja kalenteri Apps). RIM aikoo julkistaa kehityskaari varten playbook sekä QNX-pohjainen Blackberryn älypuhelimet at DevCon lokakuussa. Mutta olimme pitää puoli silmällä flash-myynti sivustoja, vain jos on olemassa toinen tablet hullun viiva .


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar