lørdag den 17. september 2011

"Late 2011 iMac" päivitys saattaa olla välitön

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/jRN0_eRPvx0/a-late-2011-imac-update-may-be-imminent.ars:



Tässä on pariton yksityiskohta huomasimme ottaen tarkemmin Applen Knowledge Base-artikkelissa selitetään, miten useita näyttöjä voi tai ei voi liittää nykyiseen Maceja. Siinä luetellaan sekä "vuoden 2011 puolivälissä" ja "vuoden 2011 lopulla" versioita Thunderbolt varustettu iMac. Sikäli kuin me tiedämme kuitenkin, Apple ei ole julkaissut tai jopa ilmoittanut iMac lopulla 2011, mikä osoittaa, että tällainen ilmoitus voisi olla aivan nurkan takana.


Mikä mahdollinen iMac Päivitä voi kuulua tässä vaiheessa on vaikea sanoa. Apple voisi kolahtaa mukaisesti Sandy Bridge-prosessorit, aivan kuten se odotetaan tekevän MacBook Pro on lähiviikkoina. Mutta se näyttää todennäköisemmältä Apple saattaa olla käyttöä harkitseville tuleva kuuden ytimen Sandy Bridge E-prosessorit , jotka ovat teilataan vapautuu noin marraskuun puolivälissä.


Sandy Bridge E-prosessorit ovat neljän tai kuuden ytimen hyper kierteiset muunnelmia olemassa Sandy Bridge-prosessorit. Tärkeimmät edut E-sarjan tärkeimmät kellotaajuuksilla, jotka saavuttavat lähes 4GHz Turbo-tilassa suurempi L3-välimuistin, ja nelikanavainen muistiohjaimen, joka tarjoaisi mahdollisuuden asettaa entistä enemmän ram osaksi iMac. Sen mukana X79-piirisarja tukee myös 2x16 jopa 4x8 PCI Express-näytönohjain ja Intelin Rapid Storage Technology RAID ohjain.


Apple saattaa olla kova aika pänttäämistä kaikki valta iMaciin all-in-one alusta, vaikka. Sirun TDP maxes klo 130W ja käyttää lisävarusteena suljetun piirin vesijäähdytysjärjestelmä . Silti kaveri voi uneksia, ei hän?


UPDATE: Niin, ystävämme Macworld ja MacRumors totesi, että Apple ilmeisesti viittaa koulutukseen vain 21,5 "iMac nimellä " vuoden 2011 lopulla . "Kuitenkin, se ei tule varustettu Thunderbolt portti, joten sen ei pitäisi olla yhteensopiva minkään Thunderbolt näyttää, puhumattakaan niistä kaksi. (Rehellisesti sanottuna emme harkita elokuussa "myöhään" vuonna, joko.)


Koska emme tiedä mitä ajatella virhe-ja perjantai-ilta-we're juuri menossa takaisin meidän kuuden ytimen iMac unia.


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar