lørdag den 17. september 2011

Samsung Focus S vaeltaa läpi FCC matkalla AT & T

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/17/samsung-focus-s-wanders-through-fcc-en-route-to-atandt/:


Kaavioita, diagrammeja, kaavioita, mittaukset ja lisää kaavioita. Tämä summattu lähes jokaisen asiakirjan, joka kulkee FCC kuulostaa vain hieman hauskempaa kuin tuijottaa Matrix koko päivän, mutta emme silti löytää itsemme hieman pyörryksissä nähdessään kehuttuun puhelimet ottaa vuoroaan saada liittovaltion nyökkäys hyväksyntää. Ja niin on Samsung i937 , joka on todennäköisesti Focus S - yksi kolme ärsyttävä Windows Phone valintoja , joissa pyritään myymälöissä "tänä syksynä." Se mitä me odottaa, todella: syrjään urheilu tavallista AT & T taajuuksilla, siellä ei ole paljon, että voimme erottaa siitä sivuja ja sivujen numerot ja värikkäitä kuvia, jotka kuvaavat puhelimen säteily. Jännittäviä juttuja, me tiedämme, mutta Windows Phone 7.5 on ainakin yksi askel lähemmäksi ollessa kynsistä meidän yksinäisiä rukkaset.

Samsung Focus S vaeltaa läpi FCC matkalla AT & T alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 17 syyskuu 2011 00:38:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde FCC | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar