lørdag den 17. september 2011

Olen lähdössä TechCrunch. Tässä syy.

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/ZTNRTxgEK3w/:

image008

Joten nyt, alle viisi vuotta myöhemmin, voit mennä ylös jyrkkää mäkeä Las Vegasissa ja Lännessä, ja oikeanlaista silmistä voi melkein nähdä korkea-luode-että paikka, jossa aalto lopulta hajosi ja rullattu takaisin. - Hunter S. Thompson, Pelkoa ja inhoa ​​Las Vegasissa


Saan suoraan asiaan: tämä on minun viimeinen viesti TechCrunch. Ja se erostani kirjeen. Ensimmäinen ero kirjain olen koskaan kirjoittanut, itse asiassa. Yleensä saan potkut.


Niille jotka ovat seuranneet viime TechCrunch draamaa , tämä viesti ei edes tule yllätyksenä. Reilu viikko sitten kirjoitin , että ellei Mike Arrington sai valita oman seuraajansa toimittajana TechCrunch, en olisi enää kirjoittaa sivustolla. Tosiaan, viime maanantaina lausunnon AOL ilmoitti Erick Schönfeld kuin uuden päätoimittajan.


Monet ulkopuoliset tarkkailijat olettavat, että Schönfeld, joka on ollut TechCrunch vuodesta 2007 , oli Mike päätös ryhtyä yli. Mutta avoimuuden, on tärkeää selvittää, mitä todella tapahtui. Totuus on, Erick oli Arianna Huffington valinnan mukaan, ei TechCrunch-luvulla.


Mitä tiesin viime viikolla, mutta voi vain kirjoittaa nyt, että kun Heather, Mike ja muun ylimmän Toimituksellinen henkilökunta tekivät seistä sivuston toimituksellinen riippumattomuus päässä Huffington Post, Erick leikata puoli käsitellä Huffington taata hänelle alkuun työpaikka kerran Mike oli poissa.


Ironista on, että oli Erick pysynyt vahvana vain muutaman päivän, niin hän olisi ollut nimitettiin väliaikaiseksi editori suojaamattoman yhteyden, Mike siunauksen. Mike ja Heather olivat edes harkitse Erick pysyväksi kantaa, mutta oli huolissaan hänen kyvystään säilyttää (in Fred Wilsonin sanaa ) TechCrunch n " rehvastella ". Mike mielestä nykyinen päätoimittaja Sarah Lacy voisi olla parempi valinta: hän on oikea henkilö - ja lähteet - tehtävään ja hän todella asuu Silicon Valley (Erick perustuu New York). Valitettavasti hän on myös poissa neljä kuukautta, äitiyslomalla.


Omituista on, että Erick tiesi jokaiselle TechCrunch tukenut häntä, ainakin väliaikaisen roolin. Ja vielä kun Arianna kutsutaan, hän vastasi. Mike ja puhuin tuolloin ja hän antoi minulle hänen ottaa kauppaa: "kohtaan Erick alkoi neuvottelee Arianna sijaan sijoittanut kanssa meidän muiden, hänestä tuli mitään muuta, että Arianna n lemmikki. Kaikki toivo itsenäisyyden hänen kanssaan johtaa tuli menetetty ". (Mike pyysi minua pitämään keskustelut luottamuksellisina, kunnes tilanne ratkaistiin.)


Ei kolmen päivän kuluttua hänen nimityksensä, Erick teki ensimmäisen etiikkapäivänsä julkistamista kuin TC: n uuden päätoimittajan - vaatimalla, että Mike oli ollut mitään osuutta valintaan TechCrunch Häiritä finalistia. Suoraan sanottuna, että ei ollut totta - kuten Mike oli täsmentää kommenttia ...



"Erick ... Olkaa varovaisia ​​lausuntoja, minun puolestani. Ja muista, että



Ingen kommentarer:

Send en kommentar