onsdag den 17. november 2010

Buffalo aloittaa hyökkäys USB porttia MiniStation Stealth ja DriveStation Axis LED

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/17/buffalo-launches-assault-on-your-usb-ports-with-ministation-stea/:
Buffalo aloittaa hyökkäys USB porttia MiniStation Stealth ja DriveStation Axis LED
Rakastamme tuoksu varastoinnin aamulla, ja nämä kaksi Buffalo ovat tuoksuvia hieno heidän selvästi militaristinen nimiä. Ensinnäkin on MiniStation Stealth, pieni musta laatikko, joka ei kuulu imukykyinen maalin, mutta se ainakin tukeutua vain yhdellä USB-kaapelilla vallan ja tiedon, vähentämällä tutka allekirjoitus huomattavasti. Se on saatavissa nowish alkaen 74 dollaria ja 320 ja liikkuvat jopa 104 dollaria ja 640. Sitten on DriveStation Axis LED käynnistänyt hyökkäyksen tammikuussa, suuremman ulkoisen aseman, joka laajentaa sen pahan voisi kanssa joukko valot edessä, joten voit kertoa yhdellä silmäyksellä, miten taistelu levyn kapasiteetti on menossa. Voit auttaa ponnisteluja tämä alkaa 1TB 99 dollaria, jossa malli 2TB menee 159 dollaria. Mutta älä unohda poimia muutamia sota joukkovelkakirjat, kun olet sitä.

Jatka käsittelyssä Buffalo aloittaa hyökkäyksen USB porttia MiniStation Stealth ja DriveStation Axis LED

Buffalo aloittaa hyökkäys USB porttia MiniStation Stealth ja DriveStation Axis LED perin ilmestynyt Engadget Ma, 17 marraskuu 2010 11:31:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar