tirsdag den 19. juli 2011

Nokian Sea Ray 'WP7 luurin paljastettu tehtaan lattialla? (Video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/19/nokia-sea-ray-wp7-handset-revealed-on-a-factory-floor-video/:


Stephen Elop itse vuotanut pavut noin Nokian ensimmäinen WP7 luurin, koodinimeltään Sea Ray, kun hän kertoi suuri elävälle yleisölle ja jotkut whirring videokamerat, että hän halusi puhelimen pitää "super luottamuksellisina." Nyt meillä on kokonainen uusi lätäkkö palkokasveja makaa mikä kuulostaa kiinalaisen tehtaan lattialla, kohteliaisuus aito näköinen video tauon jälkeen. Clip paljastaa N9 kaltainen laite poistetaan, mikä näyttää olevan stealth tapauksessa seurasi nopea käynnistyksen osaksi Windows Phone OS. Olemme myös käsitelty vilkaista kameran kanteen kiiruhti "näkemiin." Siellä ei ole paljon muuta nähtävää, mutta voi että punertava teema olla vihje, että tässä nimenomaisessa tapauksessa on tarkoitettu Vodafone? Vain aika näyttää.



[Kiitos kaikille, jotka lähetetään tämän]

Jatka lukemista Nokia Sea Ray 'WP7 luurin paljastettu tehtaan lattialla? (Video)


Nokian Sea Ray 'WP7 luurin paljastettu tehtaan lattialla? (Video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 19 heinäkuu 2011 03:30:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink WPCentral | lähde WPXAP | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar