tirsdag den 19. juli 2011

Fujitsu haluaa työntää pois sijaintiin perustuvia sovelluksia, vedä ne takaisin

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/19/fujitsu-wants-to-push-out-location-based-apps-pull-them-back-ag/:


Ehkä, vain ehkä, tämä langattoman teknologian kehityksen Fujitsu tekee jossain mielessä. Kun kävelet kantaman sisällä NFC anturin tai GPS koordinoida, pilvi-pohjainen järjestelmä ottaa vapauden työntää paikkakohtaisia ​​apps puhelimeesi tai tablet. Anna museo, esimerkiksi, ja sinun automaattisesti sen opas App. Laite voisi jopa saada toimimaan kuin virus lähetin, levittää App muiden kävijöiden puhelimia. Lopuksi, kun lähdet, kaikki bloatware vain maagisesti katoaa. Vaihtoehtoisesti museon markkinointiosasto kätevästi unohtaa määrittää tätä viimeistä vaihetta, vahingossa oireista jopa sen uutiskirje ja nappaa lahjoituksen PayPal-tilillesi, kun se on mahdollista. Olisimme tietysti löytää tämän melko järkyttävä, ellei museo on dinosaurukset .

Fujitsu haluaa työntää pois sijaintiin perustuvia sovelluksia, vetää heidät takaisin alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 19 heinäkuu 2011 10:31:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink TechCrunch | lähde Fujitsu | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar