tirsdag den 19. juli 2011

Sony London Studion johtaja puhuu 3D oppitunteja, lupaa VR kuulokkeet

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/19/sony-london-studio-chief-talks-3d-lessons-promises-vr-headsets/:


Ole ratkaistu sisään 3D PS3 peleissä ihan vielä? Harmi, sillä Sonyn valmis ohittaa että teollisuuden muotisana toisen kerran kehuttu, mukaansatempaavan Tech vanhaan - virtuaalitodellisuus . Ilmoitti edellä Sony London Studion johtaja Mick Hocking n Kehittää konferenssissa "3D post mortem-puhe," tulee sanasta Japanin elektroniikka jättiläinen on käynnissä T & K-testaus pään asennettu näyttö. Näkyy pois CES aiemmin tänä vuonna, laite sisältää twin-OLED-näytöt, että sinut lähemmäksi peli, paistetut silmämunat ja kaikki. Jos tämä kuulostaa tutulta, se johtuu siitä se kaikki hyvin 1995 . Silti Hocking näyttää melko optimistinen yhtiön opetukset upottamalla sen varpaat kolmiulotteisiksi vedet, ja on jopa luonut niin kutsutun "3D 10 käskyä" varmistaa laadukkaan tuotteen teho. Hit lähde alla UK Divisioonajohtaja täyden 3D musings.

Sony London Studion johtaja puhuu 3D oppitunteja, lupaa VR kuulokkeita alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 19 heinäkuu 2011 02:07:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Joystiq | lähde Kehittää | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar