tirsdag den 8. marts 2011

Seuraava New Networks osti eilen vanha YouTube enemmän mukautettua sisältöä, miten

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/08/next-new-networks-purchased-by-yesterdays-old-youtube-more-cus/:

Seuraava New Networks osti eilen vanhan YouTube

Väsynyt epäammattimaista, huonosti valaistu, yleensä unfunny leikkeet, jotka saavat ladattu YouTubeen tuhansittain joka päivä? Miten jotkut hieman ammattimaisia, mutta silti mahdollisesti unfunny sisältöä? Tervetuloa YouTube Seuraava. Juuri Seuraava Nyt Networks vaatii uuden fokus ", ahtaminen sisällön luoja kehittämistä YouTubessa" jälkeen ostanut kyseisen yrityksen, joka itse on vielä melko äskettäin Google hankinta. Seuraava New Networks tavoitteena oli työskennellä itsenäinen "lahjakkuus" kehittää verkossa jälkeen, auttaa heitä löytämään "polkuja tuloja." Matkan varrella, että yhtiö joutui jonnekin etelään $ 50 miljoonaa dollaria, mukaan New York Times, ja on menettänyt sen toimitusjohtaja edistystä. Mitä seuraavaksi kaksi? Lisää YouTube supertähtiä, luonnollisesti.

Seuraava New Networks osti eilen vanha YouTube enemmän mukautettua sisältöä, miten alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 08 maaliskuu 2011 08:36:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink New York Times | lähde Seuraava uusien verkkojen | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar