tirsdag den 8. marts 2011

Kinect hakata kääntyy Arduino hallinnassa Delta robotti tulee aggressiivisia kynsiä nosturi (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/07/kinect-hack-turns-arduino-controlled-delta-robot-into-aggressive/:


Candy nosturi, nalle Picker kynsiä kone, mitä te kutsutte sitä, tämä arcade tukipilari oli ryöstää lapsia heidän kultaisen rahakkeiden kauan ennen kuin liukui ensimmäinen pari Hammer housut, mutta siitä huolimatta muuttuvat kasvot muhkeat tarjontaansa, nosturin pelin pysyi pääosin samana. Nyt joukkue opiskelijoiden Bartlett School of Architecture on tuottanut Kinect hakata joka voi muuttaa tapaa pudottaa että kynsiä. Melko temperamenttinen delta robotti värvää yhä hackable perifeerinen yhdessä Processing ja Arduino matkia liikkeitä käyttäjän käsi. Kuten voit kertoa videon alla, delta ei ole aivan tajunnut vivahteet ihmisen eleitä, mutta robotin tekijät sanovat ne aikovat toteuttaa "useita itsenäisiä käyttäytyminen", kun kaikki Kinks on toiminut. Rehellisesti sanottuna emme halua maksaa painoarvoamme rahakkeita nähdä nosturi peli purra takaisin hyväuskoinen kloppi . Video tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Kinect hakata kääntyy Arduino hallinnassa Delta robotti tulee aggressiivisia kynsiä nosturi (video)


Kinect hakata kääntyy Arduino hallinnassa Delta robotti tulee aggressiivisia kynsiä nosturi (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 07 maaliskuu 2011 23:02:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Tee | lähde Enrique Ramos | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar