tirsdag den 8. marts 2011

Nao robotti saa uuden latausasema, Kinect / Wiimote valvontaa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/07/nao-robot-gets-a-new-charging-station-kinect-wiimote-controls/:


Robotit, jotka kykenevät löytämään laturiin ja itse ei voi olla, että ainutlaatuinen enää, mutta useimmat näistä latureita yleensä jättävät robotti juurikaan tehdä, kun se replenishes sen paristot. Ei niin uusi laturi kehittämä Aldebaran Robotics sen Nao robotti, joka koostuu periaatteessa sisäänvedettävä jatkojohtoa, joka jättää robotti vapaasti jatkaa vuorovaikutuksessa sen omistajan tai vain istua alas ja rentoutua kuin tapauksen. Mitä enemmän, kun taas tulee Aldebaran itse olemme nyt myös alkaneet nähdä joitakin tuloksia ulos yhtiön uutta kehittäjäohjelmaan , ja se ei pitäisi tulla yllätyksenä, että yksi ensimmäisistä standout hankkeiden involves Wiimote ja Kinect tarkastuksia. Pään ohi tauko nähdä sekä se uuden latauslaitteen video.



Jatka käsittelyssä Nao robotti saa uuden latausasema, Kinect / Wiimote valvontaa


Nao robotti saa uuden latausasema, Kinect / Wiimote valvonnan perin ilmestynyt Engadget Ma, 07 maaliskuu 2011 20:46:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Robot Dreams (1) , (2) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar