tirsdag den 8. marts 2011

Android Honeycomb musiikki app uutettu, tuo pilvi synkronointi ja suoratoisto puhelimet

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/07/android-honeycombs-music-app-extracted-brings-cloud-sync-and-s/:


Ne, jotka tuntevat Android Honeycomb ehkä jo törmännyt sen musiikkisoittimen pilvi synkronointi -toiminto, vaikka aiemmat yritykset Port Said app puhelimia ei ollut onnistunut. Mikä se oli, että piti kaatuu app tuolloin, se näyttää iskostui - xda-kehittäjät jäsen WhiteWidows onnistui purkaa APK tiedoston hänen Motorolan Xoom , ja sen jälkeen löi app kiinni hänen juurtunut EVO 4G, puhelin alkoi automaagisesti sync hänen virittää hänen Google-tili. Modder sitten vaihdoin vuonna tyhjän SD-kortti, mutta hän saattoi silti musiikkia suoraan pilven tarkistamisen jälkeen "Toista musiikkia" vaihtoehto app. Aika siisti, vai mitä? Se sanoi, emme ihme, jos Google pystyy käsittelemään miljardiin gigatavuun arvosta korkealaatuisia Justin Bieber ja Spice Girl kappaleita.

Android Honeycomb musiikki app uutettu, tuo pilvi synkronointi ja suoratoisto puhelimet perin ilmestynyt Engadget Ma, 07 maaliskuu 2011 22:09:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink MobileCrunch , Lataa Squad | lähde Matkapuhelinfoorumi | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar