tirsdag den 8. marts 2011

Optinen pinsetit manipuloida mikroskooppisia objekteja iPad, raaka aivokapasiteetti (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/08/optical-tweezers-manipulate-microscopic-objects-using-an-ipad-r/:


Okei, joten ehkä koko aivokapasiteetti asia on kaukana toinen iPad itse, mutta silti - että raketti tiedemies luultavasti ei haittaa, kun manipuloimalla mikroskooppisia objekteja kautta multitouch-näyttö. Se on sellainen setup, että opiskelijat ja boffins tekijät ovat menossa Englannin Bristolin yliopistossa, missä iTweezers käytetään hallita pieni sauva noin 300 nanometriä leveä, muun muassa. Pohjimmiltaan iPad pystyy näyttämään mitä mikroskoopilla kautta langaton näyttö siirtoa, ja sitten kosketa kohtia muunnetaan laser liikkeet, jotka ovat tottuneet käsittelemään esineitä, jotka ovat paljon pienempiä kuin näkyviä hiukkasia tukkeutumisen vasempaan korvaan juuri nyt. Kaiken kaikkiaan, käyttäjä voi valita jopa 11 eri esineitä, ja teoriassa iPad voisi tutkijat voivat tehdä tämän etänä. Hei, olemme kaikki noin uusia ja parannettuja tapoja etätyöhön . Vid: n alla, kiddos.

Jatka käsittelyssä Optiset pinsetit manipuloida mikroskooppisia objekteja iPad, raaka aivokapasiteetti (video)


Optinen pinsetit manipuloida mikroskooppisia objekteja iPad, raaka aivokapasiteetti (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 08 maaliskuu 2011 06:28:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Lehti Optiikka [PDF] | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar