mandag den 14. marts 2011

Applen iPhone / iPod touch kesäaika suru jatkuu

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/14/ios-daylight-saving-time-woes-continue/:

Jos rikki kello on oikeassa kahdesti päivässä, Applen on pois päältä kahdesti vuodessa näinä päivinä - kun kerta Kesäaika on laskettava alueellaan siitä riippuvaisia. iPhone ja iPod touch käyttäjät ovat ilmoittaneet hermona ja virallisen Apple foorumeilla Kello sovellus on ollut osoittaa kaikenlaisia ​​arvaamaton käyttäytyminen - riippumatta puhelinmallista tai AT & T / Verizon sukutaulu - joidenkin hälytykset menee pois aikaisin, toiset liian myöhään, ja paljon muita moitteettomasti. Havainnollisesti, vielä toiset mietintö DST muutoksia tapahtunut paikoissa, jotka eivät tunnusta DST ollenkaan: "My iPhone 4 oli väärä tänä aamuna - Phoenix, kertoo käyttäjälle M Gnu" Emme tee DST, mutta iPhone ilmeisesti ajattelee toisin. "



Koska DST astui voimaan sunnuntaina Yhdysvalloissa, monet ei huomaa asioita vasta tänä aamuna, mutta myös kotkansilmäinen iPhonen omistajat voivat olla ikävä yllätys yksi Engadget lukija kertoo: "Minun iPhone 3GS muuttunut aika oikein eilen, mutta Jostain syystä yli yön se palanneet tunnissa, mikä jättää minut tunnin myöhässä töistä. " Ei näytä olevan ainoa helppo korjata, mutta käyttäjiä raportti erilaisia ​​ideoita voisi toimia - Laitteen käynnistäminen uudelleen, muuttaa kellonaika ja päivämäärä, kaukana Automaattinen, jossa iPhone toiseen puhelimeen tai kytkeminen päälle ja pois päältä Lentokone Mode.



Miltä iDevice roikkuu? Kerro meille alla.

View Poll


[Kiitos kaikille, jotka lähettivät tämän]

Applen iPhone / iPod touch kesäaika suru jatkaa alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 14 maaliskuu 2011 10:50:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Apple-keskustelut , Twitter (1) , (2) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar