mandag den 14. marts 2011

iPhone 5 ei ole NFC eli sisäpiiriläisten brittiläisten lentoliikenteen harjoittajien

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/14/iphone-5-wont-have-nfc-according-to-insiders-at-uk-carriers/:


Independent alkaa meidän viikko pois hapan merkille tiedot, että Applen seuraava iPhone ei ole NFC laitteisto on rakennettu . Near Field Communication on löytänyt itsensä tulee esiin tänä vuonna, kiitos suurelta osin Nexus S touting se koska merkittävä piirre , mutta lähteet "useisiin" Yhdistyneen kuningaskunnan suuret lentoliikenteen harjoittajat ovat kertoneet lehdestä, että Apple aikoo ohittaa sitä tänä vuonna. Että Intel on tiettävästi tulossa suoraan kokouksia Cupertino aivot luottamus, jonka on sanottu olevan tyytymättömiä nykyiseen puuttuu selkeä, yleinen NFC standardi. Se on yleensä ollut Applen tapana jättää tai lykätä ominaisuuksia se ei tunnu se voi toteuttaa hyvin, ja NFC näyttää kohtalona on toinen tuossa listalla.

iPhone 5 ei ole NFC eli sisäpiiriläisten UK harjoittajien perin ilmestynyt Engadget Ma, 14 maaliskuu 2011 03:36:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink 9to5Mac | lähde Independent | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar