mandag den 14. marts 2011

Mobiilikäyttäjät kaivaa paikallisia uutisia apps, mutta useimmat eivät maksa niitä

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/lwlvZP5irwQ/mobile-users-like-local-news-but-most-wont-pay-for-it.ars:


alt otsikko: Mobile käyttäjät rakastavat paikallisia uutisia apps, kunhan ne ovat ilmaisia


Uusi tutkimus mobiililaitteiden käyttäjien mukaan lähes puolet käyttävät kämmentietokoneet saada jonkinlaisen paikallisen uutisia tai tietoja. Mutta he maksavat siitä? Tässä on viimeisimmät tiedot: vain kymmenen prosenttia aikuisista, jotka käyttävät mobiilisovelluksia saada paikallisia uutisia / info maksamaan näistä palveluista, yksi prosentti kaikista aikuisista. Ja useimmat heistä sanovat, että he eivät ole erityisen kiinnostuneita maksamaan paljon enemmän.


"Monet uutiset organisaatiot haluavat liikkuvilla alustoilla, erityisesti mobiilisovellukset, tarjota uusia tapoja tuottaa tilaaja ja mainostulojen paikallisilla markkinoilla", toteaa Lee Rainie ja Pew Research Centerin Internet & American Life Project, yksi tukijoista raportti. "Tutkimuksen mukaan on pitkä tie kuljettavana, ennen kuin näin tapahtuu."


Kysely 2251 ihmistä tehtiin tammikuussa Pew Research Center, Project for Excellence in Journalism, ja John S. ja James L. Knightin säätiö.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar