mandag den 14. marts 2011

AT & T korkki DSL ja U-jae internet asettaa yliannostus maksuja (päivitys)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/13/atandt-will-cap-dsl-u-verse-internet-and-impose-overage-fees/:

Hyvät naiset ja herrat, päivän rajoittamaton laajakaista voidaan numeroitu Yhdysvalloissa, ja me emme puhu langattomia tällä kertaa - AT & T toteuttaa 150GB kuukausittain yläraja lankaverkko DSL asiakkaiden ja 250 yläraja tilaajat U-jae korkea speed internet alkaa 2. toukokuuta. AT & T on myös vastuussa ylimäärä palkkiot 10 dollaria jokaista ylimääräistä 50GB tietoa, kaksi siirtymäajan lähdettävä - toisin sanoen, kolmannen kuukauden ylität korkki, että silloin saat hintaan. DSLReports sanoo, että se on saanut vahvistuksen AT & T että nämä hinnat ovat oikeutettuja, ja että kirjeet menevät ulos asiakkaille alkaa 18. maaliskuuta.



Miten AT & T puolustaa liikkua? Yhtiö selittää se vain vaikuttaa kaksi prosenttia kuluttajista, jotka käyttävät "suhteettoman paljon kaistanleveyttä" ja aiheuttaa korkit vaihtoehtona kuristus siirtonopeuksia tai irrotat liikaa käyttäjiä palvelun kokonaan. Asiakkaat voivat tarkistaa niiden käyttö on online-työkalu, ja saada ilmoituksia, kun he saavuttavat 65 prosenttia, 90 prosenttia ja 100 prosenttia kuukausittain hinnat.



Olemme juuri puhui AT & T edustaja Seth Bloom ja vahvisti koko juttu - hinnat ovat juuri niin kuin edellä on kuvattu, ja yhtiö todella alkaa ilmoituksen asiakkaille tällä viikolla. Hän kertoi myös, että ne asiakkaat, jotka eivät vielä ole pääsyä kaistanleveyden käyttö työkalu ei saa veloiteta kunnes ne tekevät, ja että AT & T U-Verse TV-palvelu ei lasketa GB korkki. Olemme odottaneet täydellisen selvityksen pian.



Päivitys: lausunto tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä AT & T korkki DSL ja U-jae internet asettaa yliannostus maksuja (päivitys)


AT & T korkki DSL ja U-jae internet asettaa yliannostus maksuja (päivitys) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 maaliskuu 2011 19:05:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde DSLReports | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar