mandag den 14. marts 2011

Google VP vahvistetaan mobiili tilastot, ylpeilee 150 miljoonaa Mapsin käyttäjille

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/14/google-vp-lays-down-mobile-stats-boasts-150-million-maps-users/:


Care for kuppi Google tiedot, anyone? Tällä SXSW , varapuheenjohtaja sijainti palvelujen, Marissa Mayer totesi mielenkiintoisia faktoja tilaa kaiken liikkuvan klo Goog. Selkeimmin Yhtiö tarjoaa karttapalvelun 150 miljoonaa käyttäjää. Vain antaa sinulle käsityksen siitä, kuinka moni kurkkimassa, että on - se on noin puolet yksilöiden lukumäärä Amerikassa. Crazy, me tiedämme. Mitä enemmän, Mayer väitti, että Google Maps ohjaa käyttäjää 12 miljardia kilometriä vuodessa ja että sen viimeisin rakentaa ja app säästää ihmiset keskimäärin kahden päivän verran matka-ajan vuosittain. Toinen vähän syytä huomata, miten yritys tuntee Google Maps iPhone. "Haluamme on oletusarvo tarjoaja, mutta haluaisimme saada joitakin näistä päivityksistä ulos laajemmalle. Tämä on vielä keskustelun / kysymys olemme harkitsee." Päivitykset? Todellinen Google Maps-sovellus, joka toimii GPS iPhone? Herättää meidät, kun IOS 5 on katsellut, tai voimme vain pitää dreaming.

Google VP vahvistetaan mobiili tilastot, ylpeilee 150 miljoonaa Kartat käyttäjien alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 14 maaliskuu 2011 10:05:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde BGR | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar