onsdag den 1. december 2010

Seuraava iPad kamera toimittaja out itse Taiwanin pörssissä hakemuksen?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/01/next-ipads-camera-supplier-outs-itself-in-taiwan-stock-exchange/:
Tässä vaiheessa on olemassa joku, joka ei epäillä ensi iPad tulee urheilu kamera? Olemme kuulleet niin paljon, enemmän tai vähemmän , ja nyt on enemmän rehua epäilyttävää siellä: mukaan Digitimes, Taiwan Stock Exchange arkistointi alkaen Largan Precision naulat itseään "ainoana linssi moduuli toimittaja" on tulossa toisen sukupolven iPad, kuljetuksilla (osan tai tabletti, emme tiedä) ilmestyy vuoden 2011 ensimmäisellä neljänneksellä. On syytä huomata, että Largan on kamera osien toimittaja iPhone 4. Emme ole voineet tarkistaa hakemuksen itse vielä, ja omalta Largan ei sano sanaakaan, mutta me ilmoitamme sinulle mitä kaivaa. Voit nyt palata osa iPadisi 2 unelma jos se keinutuoli lasit vapaan 3D ultra-verkkokalvo näyttää ... molemmin puolin ... ja se on avoin ... kokoontaitettava ... eikä todellista.

Seuraava iPad kamera toimittaja out itse Taiwanin pörssissä arkistointi? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 01 joulukuu 2010 07:11:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Mac Rumors | lähde Digitimes | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar