onsdag den 1. december 2010

IOS 4,2 tukee uuden teknologian vähentää verkon ruuhkautumista, Nokia Siemens kertoo

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/30/ios-4-2-supports-new-tech-to-reduce-network-congestion-nokia-si/:
Yksi maailman johtavista toimittajista matkapuhelinverkon infrastruktuuria, Nokia Siemens , on pudonnut noin mehukas tietoa tänään, että Applen uusi IOS 4,2 päivitys tukee tekniikka nimeltä verkko-ohjattu nopeasti lepokauden paremmin optimoi miten puhelin muodostaa yhteyden verkkoon. Yhtiö touts että se on win-win - parempi akku, vähemmän turhaa verkon käytön - ja myös huomauttaa, että Nokia täytäntöön tekniikkaa kaikessa älypuhelimissa alkaa aiemmin tänä vuonna. Koska verkko-ohjattu nopeasti lepokauden on ominaisuus, joka hyödyttää verkon itse niin paljon kuin se hyödyttää yksittäinen käyttäjä, tyrmäämällä kaksi voimalaa pelaajia kuten Nokia ja Apple (yli puolet uuden älypuhelimen myyntiä, NSN huomauttaa) olisi iso lommo.

Kiinnostavaa, NSN näyttää saapunut tämän löydön kautta "testejä" se tehdään, ei toimi Applen täytäntöönpanosta sen. Toki emme teeskentele tietää kaiken vuorovaikutusta, joka syntyy eri valmistajien välillä, harjoittajien ja toimittajien aikana puhelimen kehitystä, mutta se varmasti näyttää meille, että Apple olisi hyötyä osallistumalla infrastruktuurin yritysten aikaisin ja usein nämä baseband päivitykset tulevat yhdessä - - varsinkin kun se pyrkii pitämään tiukasti kurissa hyvin ruuhkiin kysymyksiä , että verkko-ohjattu nopeasti lepokauden tarkoituksena on auttaa poistamaan. Joko niin, se on mielenkiintoista nähdä, miten nopeasti Nokia Siemens oli koetin muuttaa tällä kertaa.

IOS 4,2 tukee uuden teknologian vähentää verkon ruuhkautumista, Nokia Siemens kertoo alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 30 marraskuu 2010 20:48:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Nokia Siemens Networks blogi | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar