onsdag den 1. december 2010

Nielsen: Android tekee valtavia voittoja Yhdysvaltain älypuhelimen marketshare, RIM vie takapenkillä, Apple johtaa toivottavaa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/01/nielsen-android-makes-huge-gains-in-us-smartphone-marketshare/:
Nielsen : n juuri julkaissut raportin todetaan, että 29,7 prosenttia matkapuhelinten käyttäjistä Yhdysvalloissa on nyt oma älypuhelin. Kyseisen 29,7 prosenttia (josta voit nähdä ympyräkaavion edellä), 27,9 prosenttia heistä on iPhone, 27,4 prosenttia on BlackBerry-käyttäjät, ja 22,7 prosenttia on Android-laitteen. Windows Mobile, Symbian, Linux ja Palm ovat jääneet jakaa jäljellä murikka - noin 22 prosenttia - markkinoista. Se massiivinen siirtyminen vuoden alusta, kun iPhonen kehui 28 prosenttia markkinoista, BlackBerry oli 35 prosenttia, ja Windows Mobile noin 19 prosenttia. Suurin voittaja tässä tarinassa on Android, joka on laskenut 9 prosenttia älypuhelinten omistavaa markkinoille alkuvuodesta , että 22,7 prosenttia markkinoilla tänään. Tarina näyttää hieman erilaiselta, mutta kun ihmiset ovat kysyi millaista älypuhelimen he haluaisivat omat seuraavaksi. Tällöin Apple ja Google ovat suuria voittajia, jossa 30 prosenttia "todennäköisesti" älypuhelin upgraders raportoinnissa he haluaisivat iPhone, kun taas 28 prosenttia sanoi haluavansa Android laite, ja vain 13 prosenttia ilmoittaa, että he ovat kiinnostuneita ja BlackBerry-laitteen.

Kuva näyttää hyvin paljon samaa nykyisen älypuhelimen omistajat, sekä. Sikäli kuin sukupuoli menee, prosentit ovat hyvin samankaltaisia, kun kysytään, mitä älypuhelimien halutaan seuraavaksi, paitsi että enemmän miehistä haluaa Android laite, kun taas naiset - noin 12 prosenttia enemmän - eli ne eivät yksinkertaisesti tiedä, mitä he haluavat Seuraavan. Osuma lähde linkkiä kaaviot kaiken tämän tiedon.

Jatka käsittelyssä Nielsen: Android tekee valtavia voittoja Yhdysvaltain älypuhelimen marketshare, RIM vie takapenkillä, Apple johtaa toivottavaa

Nielsen: Android tekee valtavia voittoja Yhdysvaltain älypuhelimen marketshare, RIM vie takapenkillä, Apple johtaa toivottavaa perin ilmestynyt Engadget Ma, 01 joulukuu 2010 11:02:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Nielsen Blogi | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar