tirsdag den 12. juli 2011

LG Optimus Pro pinnat, pukeutunut ottaa seuraava liiketoiminnan kokouksen (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/12/lg-optimus-pro-surfaces-dressed-for-your-next-business-meeting/:


Huono RIM - jokainen haluaa palan BlackBerry kakku, koska yhtiö yrittää säilyttää asemansa kasvot liiketoiminnan ajattelevien älypuhelimissa aikakauden hallitsi iPhone ja Android-laitteisiin. On vaikeaa välttää mainitsematta yritys, kun tarkastelee näitä laukausta paljastui Italian Android Maailman blogi tulevan LG Optimus Pro, jonka muoto pitäisi olla mukavasti tuttuja BlackBerry harrastajia. Mukaan sivuston, Gingerbread laitteessa on 2,8 tuuman näyttö, kolmen megapikselin kamera, 800MHz prosessori, ja suoritetaan € 179 ($ 249) kyseisessä maassa. Ei paljon lisätietoa löytyy tällä hetkellä, mutta siellä on video tauon jälkeen, ja lähde linkki on muutamia laukauksia, jos tarvitset apua kuvittelemalla sitä kädessäsi at your hallituksen seuraavassa kokouksessa.

Jatka lukemista LG Optimus Pro pinnat, pukeutunut ottaa seuraava liike kokous (video)


LG Optimus Pro pinnat, pukeutunut ottaa seuraava liiketoiminnan kokouksen (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 12 heinäkuu 2011 11:23:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Android yhteisön | lähde Android World (Translation) , Android HD Blogi (Käännös) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar