tirsdag den 12. juli 2011

Freescale laajentaa perheen i.MX50 pelimerkkejä, ylittää e-lukijat tällä kertaa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/12/freescale-expands-its-family-of-i-mx50-chips-goes-beyond-e-read/:


Meillä oli tunne, että Freescale oli jäljillä, kun se debytoi i.MX508, System-on-a-chip, joka toteutetaan lupaus 150 dollaria e-lukijat (ja todellisuus 129 dollaria niistä ). Koska voimme nähdä, missä execs klo Freescalen olisi tuntuu vähän huumaava, ja saattaa ihmetellä missä muualla he voisivat auttaa työntää alas hintoja. Juuri me olemme täällä: asu on ravi ulos kolme uutta i.MX50 prosessorit ja kuten voitte nähdä, että kätevän taulukon sinne, he kaikki istuvat jopa pienemmäksi Uusimmat kuin edullisia i.MX508. Kuten i.MX508, ne kaikki Pack 800HMz ARM Cortex-A8 prosessori, muun samankaltaisia ​​silmälasit. Uusi i.MX507 erityisesti muistuttaa i.MX508 että se on suunniteltu toimimaan E Ink näyttää, vaikka se puuttuu grafiikkakiihdytys, ja Freescale kuvittelee että saat sen sijaan löytää kotiin ulkona merkkejä ja älykkäitä tarroja. Liikettä ruodussa, i.MX502 ja i.MX503 olivat molemmat tarkoitettu tietokoneiden LCD - ei sähköinen paperi - näytöt, joista jälkimmäinen tarjoaa OpenVG grafiikkakiihdytys. Jos Freescalen ennustukset ovat rahat, löydät alemmilla i.MX502 vuonna DECT-puhelimet ja automaatti näyttää, ja i.MX503 henkilökohtaisissa navigaattorit ja lääketieteellistä seurantaa tablets muun käyttötapauksia. Nyt yritykset ovat näytteenotto pelimerkkejä, mutta he toimitukset alkavat myöhemmin tällä neljänneksellä ja laulu - alle $ 10 i.MX502 sellaisia ​​määriä kustannuksin. Täysi PR tauon jälkeen, ja paljon enemmän teknisiä yksityiskohtia lähde linkkiä.

Jatka lukemista Freescale laajentaa perheen i.MX50 pelimerkkejä, ylittää e-lukijat tällä kertaa


Freescale laajentaa perheen i.MX50 pelimerkkejä, ylittää e-lukijat tällä kertaa perin ilmestynyt Engadget on ti, 12 heinäkuu 2011 11:03:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink ARMdevices.net | lähde Freescale | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar