onsdag den 27. april 2011

TomTom käyttäjätietojen myydä Hollannin poliisi, käytetään määrittämään ihanteellinen paikkoja nopeudenvalvontalaite

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/27/tomtom-user-data-sold-to-danish-police-used-to-determine-ideal/:

TomTom käyttäjätietojen myydä Tanskan poliisi, käytetään määrittämään sijainnin nopeudenvalvontalaite

Pidämme siitä kun kertyneen nopeus GPS: stä laitteista auttaa meitä välttämään liikennehäiriöistä ja koulualueista. Kuten on käynyt ilmi, vaikka joitakin muitakin käyttötarkoituksia samaa tilastot. Hollanti uutiset pistorasiaan AD ilmoittaa, että nämä tiedot talteen TomTom navigointilaitteita on ostanut maan poliisivoimat ja sitä käytetään sen määrittämiseen, missä nopeudenvalvontalaite ja kamerat tulisi sijoittaa. TomTom oli kuulemma tiennyt sen tietoja oli käytetty niin, mutta jos poliisi olisi vain suostuu myymään tiedot sijainnista sen nopeusvalvontakamerat ja ansoja takaisin TomTom, miksi tämä voisi olla alku kaunis suhde.



Päivitys: TomTom on antanut lausunnon , jonka olemme upotettu tauon jälkeen. Ollakseen täysin selvää, tämä kaikki tiedot kerätään nimettöminä ja että poliisi ei ole aavistustakaan, ketkä ovat ylinopeus, vain, että ylinopeus on tapahtunut.

Jatka käsittelyssä TomTom käyttäjätietojen myydä Hollannin poliisi, käytetään määrittämään ihanteellinen paikkoja nopeudenvalvontalaite


TomTom käyttäjätietojen myydä Hollannin poliisi, käytetään määrittämään ihanteellinen paikkoja nopeudenvalvontalaite perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 huhtikuu 2011 13:53:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink DutchNews.nl | lähde AD | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar