onsdag den 27. april 2011

DirecTV kysyy asiakkailleen mitä he haluavat niin paljon Netflix, voisi käynnistää kilpailija

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/26/directv-asks-its-customers-what-they-like-so-much-about-netflix/:


Aivan kuten ystävämme TiVo , DirecTV tykkää kyselyn asiakkailleen satunnaisesti mahdollisista uusista ominaisuuksista ja sen uusimman yksi oli kyse Netflix. Monet tipsters ovat ilmoittaneet meille ja ZatzNotFunny heitä pyydettiin arvioimaan mahdollisen Netflix-kuin online tilaus videopalvelu että DirecTV tarjoaisi lisäksi nykyisen tv. Vaikka palkkio videokanavat ympyrä vaunujen ympärillä Starz Pelaa ja HBO Go - tämä asettaa myös mielenkiintoisen spin viime viikon "mistweet" noin streaming video tulossa DirecTV apps - tyyppisiä palveluja ja omistaman verkon kaapeli-yritykset on jo käynnistänyt samanlaisen palvelun nimeltä Vutopia, on mahdollista, DirecTV voisi olla seuraava iso kaikki mitä voi syödä streaming kilpailija . Lähtö ZNF vielä muutaman screengrabs, mutta kaikki me tiedämme varmasti juuri nyt emme ole ainoita, mietin mitä se kestää vetää sinut pois Netflix ?



[Kiitos, Mike & Patrick]

DirecTV kysyy asiakkailleen mitä he haluavat niin paljon Netflix, voisi käynnistää kilpailija perin ilmestynyt Engadget on ti, 26 huhtikuu 2011 19:31:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde ZatzNotFunny | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar