onsdag den 27. april 2011

Sony kiusaa "Freestyle Hybird PC-tabletti liukusäädintä ja next-gen ultra-kannettava laptop

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/27/sony-teases-freestyle-hybird-pc-tablet-slider-and-next-gen-ult/:


Emme ole varma, miten tämä livahti ohi meille Sony Android tabletti tapahtumaa, mutta osoittautuu elektroniikka jättiläinen myös kiusattiin pari mielenkiintoista VAIO kannettavat. Ensimmäisenä on "Freestyle Hybrid PC", joka liukuu välillä tabletti tila ja kannettavan tietokoneen tilassa - hyvin paljon Samsung Sliding PC , mutta näennäisesti ohuempi pohja-puoli sans ohjauslevyn (vaikka voimme vain noin paikalla osoitintanko näppäimistöllä ). Ei sana silmälasit, hintoja tai saatavuutta täällä, mutta ehkä muistatte havaittua vihjeidenmyyjä viittaavat 9,4 tuuman näyttö ja 799 dollaria käynnistää syksyllä. Voisiko tämä olla se? Tulemme näkemään.



Myös osoittanut rinnalla on upea "Ultimate Mobile PC" - kuvassa tauon jälkeen - ja ripaus USB 3.0 ja HDMI on ohut runko, mutta jälleen kerran, siellä ei ole paljon muutakaan tämän dian. Hei, ainakin tiedämme nyt on aika alkaa säästää näitä bad boys.

Jatka lukemista Sony kiusaa "Freestyle Hybird PC-tabletti liukusäädintä ja next-gen ultra-kannettava laptop


Sony kiusaa "Freestyle Hybird PC-tabletti liukusäädintä ja next-gen ultra-kannettava laptop perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 huhtikuu 2011 01:10:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Netbook uutiset | lähde PC Watch | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar