onsdag den 27. april 2011

Nokia siirtää Symbian kehitys ja 3000 työntekijää Accenturen, se supistaa henkilöstöään edelleen 4000

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/27/nokia-transfers-symbian-development-and-3-000-employees-to-accen/:


Nokian jo melko vähän ja leikata siteet viime vuoden iso push Symbian ja Qt kehitystä, vaikka tämä on ehkä suurin askel vielä. Suomalainen yritys on ilmoittanut se siirtää vastuuta Symbian kehitystä konsultointia ja ulkoistuspalveluita yritys Accenture, joka kuulostaa oudolta koska tämä porukka kokemattomuus toimittamisessa mobiili OS-päivitykset, mutta hyvä uutinen on, että 3000 devs Nokia oli toimivat Symbian jatkaa työtään uuden työnantajan. Tämä tarkoittaa periaatteessa sitä, että Nokia elää sen onneton luvata, että saat olla " merkittävä työpaikkojen vähentämiseen "omissa joukoissaan, säilyttäen kuitenkin naisten ja miesten vastaava päivittäminen Symbian palveluksessa. Valitettavasti vielä lisää 4000 irtisanomisia yhtiön globaali työvoima, lähinnä Suomessa, Tanskassa ja Isossa-Britanniassa, joka "esiintyy vaiheessa" ja alun ensi vuoden loppuun. Nokian kanssa Accenture kuuluu myös jatkuva yhteistyö tuottaa liikkuvuutta ohjelmistojen ja palvelujen Windows Phone-alustalle. Voit lukea siitä lisää PR tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Nokia siirtää Symbian kehitys ja 3000 työntekijää Accenturen, se supistaa henkilöstöään edelleen 4000


Nokia siirtää Symbian kehitys ja 3000 työntekijää Accenturen, se supistaa henkilöstöään edelleen 4000 alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 huhtikuu 2011 04:29:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Nokia Conversations | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar