søndag den 20. februar 2011

Elite Porsche viritin RUF joutuu siitä sähköinen peli, jossa on kolme eRUF mallit

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/20/elite-porsche-tuner-ruf-gets-in-on-the-electric-game-with-three/:

Elite Porsche viritin RUF joutuu siitä sähköinen peli, jossa on kolme eRUF mallit

Jos haluat Porsche kanssa hieman - lisää tehoa, lisää käsittelyä, enemmän jarrut, enemmän törkeää muotoilu - haluatko RUF. Se on teknisesti riippumaton auto valmistaja, mutta kaikissa malleissa alkaa Porsche, joka saa järjestelmällisesti kääntää jopa 11. Haus että Ferdinand rakennettu juuri ilmoittanut kourallinen sähköautoja ja nyt RUF on päästä sisään peliin myös luomalla kolme eri mallia. Ensinnäkin on kaikkien EV Single Motor Concept, 911 ja 241hp moottori, joka tulee tehdä 93 mailia maksu on huippunopeus 136mph, ja lyödä 60 noin seitsemässä sekunnissa. Seuraavaksi on Twin Motor Concept, pariliitos kaksi 335hp Motorsin suurempi akku, joka mahdollistaa 124 kilometrin kantaman, huippunopeus 137mph ja 0-60 on paljon kunnioitettavia viisi sekuntia.



Lopulta siellä Twin Motor Concept kanssa Torque vektorointi. Tämä taas on kaksi 335hp moottoria, mutta tällä kertaa jokainen ajaa erillinen takarengas, jonka dynaaminen momentti vectoring. Range ja kiihtyvyys ovat samat, mutta käsittely pitäisi teoriassa olla parempi, kun menee läpi twisties. Ja todella, että mitä siinä on kyse. Juuri nyt kymmenen näistä autoista on rakennettu testausta. He eivät ole käytettävissä yleensä osta, mutta meillä on luotettavasta lähteestä, että he ovat erittäin kalliita, kun ne eivät alusta.

Elite Porsche viritin RUF joutuu siitä sähköinen peli, jossa on kolme eRUF mallia alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 20 helmikuu 2011 05:29:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Autoblog Green | lähde RUF | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar