søndag den 20. februar 2011

Kinect hakkerit meille IOS-ystävällinen polttopallo ja Human Tetris

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/20/kinect-hackers-give-us-ios-friendly-dodgeball-and-human-tetris/:


Muista, että Microsoft Rally Ball demo siitä muutama päivä sitten, että ehkä Windows Phone 7 integroitumista Xbox? No, jengi Supertouch on varastettu vähän Ballmer on ukkosen kanssa uuden Kinect hakata että voit heittää digitaalinen palloja omalla Kinect määräysvaltaa ystävä käyttäen IOS-laitteen sijaan WP7 luurin. Grafiikkaa peli ja iDevice valvonta eivät ole läheskään niin kaunis kuin Microsoftin cross-platform pelaamiseen ratkaisu, mutta lopputulos on melko sama - flingin "pallot puhelinta ystäväsi väistää heitä kohteliaasti Kinect.



Samalla Frog Design on lisännyt ihmisen Tetris peli Kinect ohjelmistossa, jossa pelaajat täydellinen niiden Vogue-ta osaamista iskemällä aiheuttaa ottelu lähestyy cut-out näytöllä. Lopuksi kaikki muotoaan muuttavia hauskaa mikään typerä hopea jumpsuits. Vids ovat tauon jälkeen.



[Kiitos kaikille, jotka lähettivät nämä]

Jatka käsittelyssä Kinect hakkerit meille IOS-ystävällinen polttopallo ja Human Tetris


Kinect hakkerit meille IOS-ystävällinen polttopallo ja Human Tetris perin ilmestynyt Engadget Sun, 20 helmikuu 2011 12:14:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Kinect-hakata (1) , (2) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar