søndag den 20. februar 2011

US Air Force herättää huolta LightSquared n LTE-verkon Messing GPS

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/19/us-air-force-raises-concerns-over-lightsquareds-lte-network-mes/:


Jälkeen navigointijärjestelmän ohjeita ilman ajo tulee rotko on tarpeeksi kova, koska se on - Voitteko edes kuvitella, kuinka vaikeaa olis, jos pitää menettää GPS-signaalin aina, kun ajoi kantaman sisällä LTE torni? On ollut muutama sattumanvaraisia huolenaiheet viime useita viikkoja, että LightSquared on ehdotettu LTE-verkon - mikä repurpose L-band-taajuuksia aiemmin käytettiin satelliitti - on liian lähellä taajuuksilla Global Positioning System, joka johtaa tahattomaan häirintä kun tornit kukistaa paljon heikompi GPS-signaaleja. Asiat ovat saaneet hieman mielenkiintoisemman, mutta nyt, että Yhdysvaltain ilmavoimien Space Command on virallisesti kalkkiviivoilla sisään kenraali William Shelton on mennyt ennätys sanomalla, että "GPS-vastaanottimen valmistaja vain ... on todennut, että alueella 3-5 km maassa ja noin 12 mailia ilman GPS on juuttunut ne tornit, "jossa tilanne" uskomaton "ja sano hän on" toiveikas FCC ei oikein. "



Oletettavasti USAF mielestä "oikein" kuuluisi vetää LightSquared lisenssin, mutta puolestaan yhtiön mukaan se uskoo Shelton viittaa testin suoritti Garmin (mahdollisesti selittää, että viime poikki kaakkois USA?) simuloituihin Interferenssisuodattimet - ei todellinen suodattimia, että se on käyttänyt useita miljoonia dollareita kehitysmaiden ja parantamassa. Riippumatta siitä, miten tehokkaita suodattimia voisi olla ajatus, että ainoa asia pysyvän välillä toimiva GPS-järjestelmä ja tähdistö avaruudesta paperweights on yksityinen yritys on yksityisesti kehitetty yksityisten liikenteenharjoittajien suodatuslaitteisto ... mutta sitten taas, me rakastamme LTE. Päätökset!



[Kiitos, Brian]

US Air Force herättää huolta LightSquared n LTE-verkon Messing GPS perin ilmestynyt Engadget Ma, 19 helmikuu 2011 22:19:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde DoD Buzz , Flightglobal | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar