søndag den 20. februar 2011

Weird Science ole sankari

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/9SAF5rTNae4/weird-science-is-no-hero.ars:


Jos olet tehnyt jotain hyvää, se saattaisi olla parasta pitää sen itse: Tai miksi se on luultavasti hyvä ajatus tarkistaa itse rehab kun tekee jotain typerää. Tutkimuksessa tarkasteltiin tilanteita, joissa henkilö oli selvästi tehnyt jotain väärin, ja tutkitaan erilaisia strategioita käsitellä laskeuman. Ne, jotka tekivät "sankari" reitti ja korosti viime hyviä tekoja pohjimmiltaan päätyi ruuvattu: "sankari strategia oli paras tehotonta ja pahimmillaan haitallista." Sen sijaan, kuvaajana itsesi uhrina viime aiheutuvat vastoinkäymiset todella aiheutti ihmiset unohtamaan, mitä se on teit väärin ensiksi.


Jätämme sen lukijoille saastuta kommentteja luu vitsejä: Naisilla estrogeenin tasolla on merkittävä vaikutus terveyteen luuranko. Miehillä, asiat näyttävät toimivat vastakkaiseen suuntaan : luu-erityinen hormoni osteocalcin signaaleja solujen kivekset, jolloin ne voivat lisätä tuotantoa testosteronia, ja parantaa terveyttä mies sukusolujen. Aiemmin hormoni oli yksinkertaisesti ajatus auttaa edistämään kasvua luun.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar