søndag den 20. februar 2011

Best Buy uusia Applen kannettavan SKUs sen järjestelmiin, ennakoi MacBook Pro virkistää

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/20/best-buy-adding-new-apple-laptop-skus-to-its-systems-foreshadow/:


Best Buy: n laptop löytö työkalu tekee hieman yli-innokkaat työtä tänä aamuna luettelemalla joukko "uusi SKU" kannettavat Apple Computer ennen Kyseinen yritys on ollut mahdollisuus ilmoittaa niistä. Tämä näyttää vahvistavan viime huhuja MacBook Pro virkistää tulossa ensi viikolla , samoin kuin 1199 dollaria, 1499 dollaria, 1799 dollaria, ja 2199 dollaria hintaluokissa, jotka kaikki ovat tällä hetkellä käytössä nykyisen sukupolven 13 - ja 15-tuumainen MBP vaihtoehtoja. On lisäksi 2499 dollaria tarra kannettavan tunnistaa vain nimellä "Uusi SKU minä", joka oletettavasti viittaa päivittää Applen 17-incher. Valitettavasti ei mitään muuta kuin hinnoittelu meidän mennä, mutta voit täyttää teidän kunnes Best Buy populates sen listaukset spekuloidaan kuuma uusi käsittely , varastointi ja yhteen vaihtoehtoja Apple voisi olla varattuna meille.



[Kiitos, Michael]

Best Buy uusia Applen kannettavan SKUs sen järjestelmiin, ennakoi MacBook Pro virkistää perin ilmestynyt Engadget Sun, 20 helmikuu 2011 08:44:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Best Buy Laptop Configurator | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar