torsdag den 25. november 2010

Pleco Kiinan Sanakirja iPhone app hoitaa nyt reaaliaikaisen kuva-käännökset

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/24/pleco-chinese-dictionary-iphone-app-now-handling-real-time-image/:
Keskustele ajoissa. Olemme odottaneet jo kuukausia (jännittyneinä, voisimme lisätä) ja Pleco 2,2 vihdoin lyödä Applen App Store, ja sen jälkeen käsitellään muutamia aloittaa päivä vikoja viime viikolla, voimme vihdoin sanoa se ulos ja valmis dominoimaan kiinalaisia kotitehtäviä olet hätäisesti lykkääntyy edelleen. Pleco kiinalainen sanakirja on nyt saatavilla App Storesta versio 2.2.1, tukee sekä fullscreen käsinkirjoituksen tulo-ja live kamera perustuvat merkit voidaan tunnistaa. Onko kurkistaa video viime tauko, jos olet vielä kiinnostunut siitä, mitä tämä app voi tehdä sinulle, ja voit nakata kokemuksesi alas kommenteissa alla. Tässä toivoen tämä on vain ensimmäinen monista kielistä Pleco päättää puuttua - ei siitä, että olemme paljon heitin pois hienovarainen vinkkejä.

Jatka käsittelyssä Pleco kiina Sanakirja iPhone app hoitaa nyt reaaliaikaisen kuva-käännökset

Pleco Kiinan Sanakirja iPhone app hoitaa nyt reaaliaikaisen kuva-käännöksiä alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 24 marraskuu 2010 20:55:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde iTunes | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar