torsdag den 25. november 2010

Kinect hakata avulla voit hallita web-selain ja Windows 7 käyttämällä vain Force (päivitetty)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/25/kinect-hack-lets-you-control-a-web-browser-using-only-the-force/:
Hakkerointi Xbox 360 Kinect on kyse vauvan askelia matkalla, mitä voisi lopulta olla joitakin melko hyödyllisiä homebrew. Tässä on hyvä esimerkki keittää jopa joidenkin lapsille MIT Media Lab Fluid Liitännät ryhmä yrittää uudelleen ihmisen ja koneen interaktiivinen kokemus. DepthJS on järjestelmä, joka tekee Javascript puhua Microsoftin Kinect jotta liikkumaan Web-sivuilla, muun muassa. Muista, se ei ole, että hurjilla, käsivarsi-heiluttaen eleet on paras tapa liikkua Web-sivuston, se on vain osoitus siitä, että voit. Toivotaan, että hakkerointi communinity poimii työtä ja kehittyy sen multitouch kaukosäädin plugin meidän kotiteatteri PC. Boxee, ehkä voit lainata käsi?

Update: Jos olet valmis astumaan ulos kehittäjän versio rajojen avoimen lähdekoodin ohjelmistot niin sinun kannattaa tarkistaa Evoluce n ele ratkaisu perustuu yhtiön Multitouch Input Management (MIM)-ohjain Kinect. Vaikuttavin osa on tukeaan samanaikaisesti multitouch ja usean valvonta hakemusten (myös Flash ja Java) käynnissä Windows 7 PC. Evoluce lupaa vapauttaa ohjelmistot "pian" kuroa Kinect ja Windows 7. Siihen saakka varmista sekä vaikuttava videoita tauon jälkeen.

[Kiitos, Leakcim13]

Jatka käsittelyssä Kinect hakata avulla voit hallita web-selain ja Windows 7 käyttämällä vain Force (päivitetty)

Kinect hakata avulla voit hallita web-selain ja Windows 7 käyttämällä vain Force (päivitetty) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 25 marraskuu 2010 03:56:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Fluid Liitännät Group (Vimeo) , Evoluce | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar