torsdag den 25. november 2010

Team Purduen yliopistossa työskentelevät korkean lämpötilan generaattorit imeä virtaa auton pakokaasujen

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/24/team-at-purdue-university-working-on-high-temp-generators-to-suc/:
Team Purduen yliopistossa työskentelevät korkean lämpötilan generaattorit imeä virtaa auton pakokaasujen Tiedätte kaikki, että kaasun sylkee pakokaasu auton? Ei vain se täynnä hiilimonoksidia ja muita asioita ei pidä hengittää, se on myös täynnä lämpöä. Lämpö on hukattua energiaa, ja opiskelijat Purdue yliopiston johtama koneenrakennus professori Xianfan Xu, pyrimme vallata sen. Joitakin rahoituksen General Motors joukkue pyrkii luomaan paremmat lämpömittarilla generaattorit, tai TEGs, että työ paljon korkeampia lämpötiloja kuin ne olemme nähneet ennen . Nykyinen Purdue prototyyppi toimii 700c, tai 1300 F, joka voisi löytyä takana auton katalysaattori ja tuottaa tarpeeksi sähköä vähentää polttoaineen kulutusta noin viisi prosenttia. Tulevat versiot toimisivat korkeissa lämpötiloissa ja tarjota parempia tuloksia. Viime vuonna BMW ilmoitti, että se toimii samoin teknologian kanssa asennuksia tulossa jo 2014, joten nyt kilpailu alkaa, mutta huipentuma pyrkimyksiä varmasti näyttää jokseenkin tältä .

Team Purduen yliopistossa työskentelevät korkean lämpötilan generaattorit imeä virtaa auton pakoputken alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 24 marraskuu 2010 19:18:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Physorg | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar