lørdag den 9. april 2011

Yhdysvaltojen oikeusministeriö hyväksyy Google hankki ITA, mutta ei ilman määräyksiä

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/08/us-doj-approves-googles-acquisition-of-ita-but-not-without-sti/:


Yhdysvaltain hallitus saattaa liuottaa huomenna, mutta se on varmasti huolehtia viimeisen palan liiketoiminnan ennen menee sammutus: tämä. Jos sinun muistaa, Google ilmoitti aikomuksestaan ​​ostaa ITA 700 dollaria miljoonaa viime vuoden heinäkuussa, ja me risteily tulee aloittaa Amerikan kesän lomakautta, kaikki signaalit menevät. Tänään Yhdysvaltain oikeusministeriön hyväksyi Googlen pyynnöstä edetä ostaa, mutta sen sijaan koko matkahakukone markkinoille sen siipi, El Goog aikoo täytyy tehdä muutama sana myönnytyksiä saadakseen oikean allekirjoituksia. Ensinnäkin, haku monoliitti mahdollistaa ITA: n nykyisten asiakkaiden sopimusten ulottuvat 2016, ja se päästää sekä nykyisille ja uusille asiakkaille lisenssi ITA: n QPX ohjelmisto "oikeudenmukaisin, kohtuullisin ja syrjimättömin ehdoin." Kukaan sanoo, kun integraatio on täydellinen (tai aloittaa, että asia), mutta emme epätoivoisesti haluaa nähdä, kuinka kajakki ja Bing Travel reagoivat tämän jälkeen käynnistyy toden teolla. Valta etsijöille, koska se oli.

Yhdysvaltojen oikeusministeriö hyväksyy Google hankki ITA, mutta ei ilman määräyksiä perin ilmestynyt Engadget on ti, 08 huhtikuu 2011 17:06:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink PCMag | lähde Virallinen Google Blog , Yhdysvaltain oikeusministeriön | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar