lørdag den 9. april 2011

IBM osoittaa pois 155GHz grafeenin transistori nimissä DARPA tutkimus

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/08/ibm-shows-off-155ghz-graphene-transistor-in-the-name-of-darpa-re/:

IBM saattaa olla varovainen noin touting grafeenin kuin aa pii tappaja, mutta se ei ole estänyt sitä työntää tuotannosta yhä nopeammin grafeenin transistoria. Kun viime osoittaminen 155GHz grafeenin transistori, yritys onnistuneesti outdid aiemmat ennätyksiä toimia , jotka tuottivat katkaisutaajuuden ja 100GHz. Mitä enemmän, asia on myös IBM: n pienin tähän mennessä, ja portti pituus 40 nanometriä, joka on 200 nanometriä alle 100GHz iterointia. Tämä pienempi, nopeampi transistori on tuotettu osana DARPA tutkimushanketta, jonka tavoitteena on kehittää korkean suorituskyvyn RF (radiotaajuus) transistoria. Eli ei, emme todennäköisesti näkemään asioita meidän PC lähiaikoina, mutta se näyttää ne voisivat olla kotonaan sotakoneita tulevaisuuden.

IBM osoittaa pois 155GHz grafeenin transistori nimissä DARPA tutkimuksen alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 08 huhtikuu 2011 20:16:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Computerworld | lähde luonto | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar