lørdag den 9. april 2011

Lataa DARPAn osa-metsästys sim, auttaa kouluttamaan ACTUV automaatti

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/08/download-darpas-sub-hunting-sim-help-train-its-actuv-automaton/:


DARPA dabbles kaikki materia puolustus droonit, ja se ei ole tottunut vipuvaikutusta viisautta massoista voidaan kehittää huomispäivän armeijan koneistoa. Viraston uusin ohjelma mennä crowdsourcing reitti on sen sukellusveneiden vastaisen sodankäynnin Jatkuva Trail Miehittämättömät Vessel (ACTUV), ja se haluaa sinun auttaa kehittämään ohjelmistoja, jotka tulee valvoa juttu. DARPA: n lainasi vähän Sonalysts Combat Simulations Dangerous Waters pelin luoda ACTUV Tactics Simulator, jossa pelaajat pelaavat tehtäviä seuranta kohde sub selaillessani ja sen ympäristössä kaupallista valtameri liikennettä. Aloitteleva kapteenit voivat sitten valita esittämään strategioita ja pelin tiedot DARPA käytettäväksi pönkittämällä autonomisen seabot strategista sukellusvene harjoittamisesta ohjelmisto. Hit lähde linkki lataa ja sukeltaa osa-metsästys toimia.

Lataa DARPAn osa-metsästys sim, auttaa kouluttamaan ACTUV automaatti perin ilmestynyt Engadget on ti, 08 huhtikuu 2011 23:47:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Rekisteröidy | lähde DARPA | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar