lørdag den 9. april 2011

Sprintin yhteisen senttiä tuotemerkki putoaa sohvatyynyjen, korvataan Virgin Mobile Beyond Keskustelu

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/09/sprints-common-cents-brand-falls-into-the-sofa-cushions-replac/:

Sprintin yhteisen senttiä tuotemerkki putoaa sohvatyynyjen, korvataan Virgin Mobile Beyond Keskustelu

Se oli noin ... utelias ajoitus. 6. toukokuuta viime vuoden Sprintin uusi poika lelu Virgin Mobile ilmoitti lisäksi Keskustelu prepaid suunnitelma. Sitten vain viikkoa myöhemmin, Sprint aloitti oman, erillisen prepaid suunnitelma, yhteinen senttiä . Beyond keskustelu alkoi 25 dollaria kuukaudessa 300 minuuttia, kun yhteinen senttiä oli 0,07 dollaria per minuutti, kaikki yhteystiedot ilmaiseksi. Jälkimmäinen näistä kahdesta on nyt kuolemassa pois, ei koskaan kiinni siitä huolimatta, mitä on sanottava on varsin tarttuva nimi. Se käyttäjät ovat niputetaan osaksi Virgin payLo järjestelmää, kun taas Beyond Talk valtaavat kioskit ja markkinoinnin keinoja tällä hetkellä käytössä yhteinen senttiä. Siellä sen sekalainen ryhmä featurephones ja tietojen suunnitelmia, se jatkaa taistelua pahuutta vastaan ​​Tracfone imperiumi.

Sprintin yhteisen senttiä tuotemerkki putoaa sohvatyynyjen, korvataan Virgin Mobile Beyond Keskustelu perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 huhtikuu 2011 10:46:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde FierceWireless | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar