lørdag den 9. april 2011

BlackBerry Orlando vuotaa: tervehtimään kosketusnäyttö Curve

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/08/blackberry-orlando-leaks-out-say-hello-to-the-touchscreen-curve/:


Ikään kuin emme enää tarvita merkkejä missä Research in Motion oli matkalla mitattuna vuoden 2011 laitteen linjaa, olemme juuri pyydetty tuuli jälleen kosketusnäyttö varustettu Berry. BlackBerry "Orlando" on väitetty olevan vaihtelua Curve kosketusnäyttö ominaisuudet, jo kuvattu mini Bold Touch . Tämä tietysti herättää kysymyksen, miksi juuri RIM on niin monia eri laitteita suunnitellusti, varsinkin kun spec erot ovat niin pieniä. Toivotamme yritys poiketa tästä lähestymistavasta, jota se on käyttänyt jo vuosia, mutta se tuntuu olevan enemmän keskittynyt tabletti strategiaa kuin se on ajaa kirjekuori puhelimissa. Lisäksi se voisi vain merkitä sitä, että BB6 saattaa olla kiinni jonkin aikaa ja RIM haluaa sen käyttäjät saavat sopeutetaan, tai kenties että se saattaa kestää hieman kauemmin kuin uskommekaan ja QNX trickle alas playbook .

BlackBerry Orlando vuotaa: tervehtimään kosketusnäyttö Curve perin ilmestynyt Engadget on ti, 08 huhtikuu 2011 21:41:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink BGR | lähde N4BB | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar