tirsdag den 18. oktober 2011

Ominaisuus: Skylanders: lelu-pohjainen RPG lapsille (että aikuiset rakastaa)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/TWDrO9jqm-Y/skylanders-a-toy-based-rpg-for-kids-that-adults-will-love.ars:



Skylanders: Spyro n Adventure on paljon parempi peli kuin sillä olisi oikeus saada. Olen nähnyt ihmisten kuolettamiseen kokeellinen yhdistelmä leluja ja cross-platform pelaamiseen halpa rahaksi yrittää, mutta kokeilu on villisti onnistunut. Lelut näyttävät hienoilta, portaali tekniikka on mielenkiintoinen, ja itse pelit ovat todella hauskoja.


Näin Skylanders toimii: ostat aloituspakkaus, jossa on kolme fyysistä merkkiä, muovi "portaali", ja itse peliin. Liitä portaalina pelikonsolin ja mitä hahmo laitat Portaalissa pinta on yksi pelaat peliä. Osta uusi lelu myymälä-32 on tällä hetkellä saatavilla ja voit pelata että hahmo pelissä. Jokaisella hahmolla tallentaa kaikki tiedot pelistä, mukaan lukien erät, käteisellä, ja moninpeli voittoja, voit käyttää niitä kaikkia ystävän luona vain tuomalla oman merkkejä pitkin. Se on nerokas ja addiktoiva.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar